Funxtion X

Alles over onze custom made Funxtion X stof

Een tijdje geleden hebben wij onze nieuwe custom made Funxtion X stof gelanceerd. Dit is een stof die wij in samenwerking met onze producer op maat hebben laten maken voor de perfecte fit. In deze blog vertellen wij alles over Funxtion X.

Zacht & flexibel

De belangrijkste eigenschap van de stof is dat deze superzacht, flexibel en comfortabel aanvoelt. De leggings, bh's en tops sluiten perfect aan aan jouw lichaam. De stof voelt zo zacht aan doordat deze met een speciale techniek is geborsteld. Funxtion X bestaat uit 75% Nylon & 25% Spandex in leggings & 80% Nylon & 20% Spandex in tops. 

Funxtion X stof funxtion x stof

Doordat de stof zo zacht is, is deze iets gevoeliger dan onze andere stoffen. Dit maakt Funxtion X minder geschikt voor bijvoorbeeld burpees en sit ups met een harde ondergrond. Het is een mix tussen onze standaard stof en de comfort stof. Een dikkere stof, maar met genoeg elastiek en een matte afwerking. De producten zijn uitgebreid getest door onze atleten om tot dit resultaat te komen. Wij zijn fan!

Waarom Funxtion X?

Onze stof verbetert niet alleen jouw prestaties, maar geeft ook veel comfort en stijl. Wij geven jou dat beetje extra ✨. Funxtion X voldoet aan al jouw verwachtingen. De unieke samenstelling en wijze van produceren zorgt voor een ongeëvenaarde combinatie van zachtheid, comfort en flexibiliteit. De stof past zich aan aan de vormen van jouw lichaam en voelt als een tweede huid. Jij kunt vol vertrouwen je workout uitvoeren of relaxen op de bank. 

Funxtion X bestsellers

Inmiddels hebben wij al verschillende items gelanceerd in de nieuwe stof. Wij zijn ontzettend blij met alle positieve reacties die we hebben mogen ontvangen. Niet alleen onze atleten en wij zijn fan, maar ook jullie! De items waren binnen no-time uitverkocht. Wij nemen je graag mee in de bestsellers van de afgelopen tijd:

1. Curve-Sculpt Tight - Pitch Black

 curve sculpt pitch black 

De nieuwe Curve-Sculpt in Pitch Black was absoluut de bestseller van de afgelopen maanden. Deze zwarte legging is net iets anders dan de B. Reactive en Performance Tight door de V-Shape aan de achterkant van de legging. Door de hoge V-Shape accentueert deze legging nog meer jouw glutes en curves. 

2. Jolie Bra - Black

Jolie Bra

De Jolie Bra in zwart is een sport bh met een laag uitgesneden voorkant en een racerback. De bh voelt superzacht en comfortabel aan en heeft veel stretch. Jolie geeft medium support. Met uitneembare vulling en ademend en sneldrogend.

3. B. Reactive Tight - Velvet Plum

B. Reactive Velvet Plum

Velvet Plum is een koele, donkere, paarse kleur. De B. Reactive tight is een seamless tight net als de Curve-Sculpt. Alleen deze zoom van de tight zit iets lager waardoor de tailleband langer is. 

Of je nu op zoek bent naar de perfecte legging, een comfortabele top of een ondersteunende sportbeha, onze collectie met Funxtion X stof heeft alles wat je nodig hebt om je workout of chill sessie naar een hoger niveau te tillen. Ontdek  het verschil van onze custom made stof en voel je zelfverzekerd, comfortabel en stijlvol bij elke beweging met B. Extra.

Become Extraordinary

Back to blog