FAQ

Heb je een vraag? Ontdek hier onze veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Retourneren

Ja, dit mag. Voeg dan wel de pakbonnen van de verschillende bestellingen toe en zorg ervoor dat ieder item in de juiste verpakking zit.

Je kunt een item retourneren door deze aan te melden bij GoParcel. Dit kun je doen via deze link. Voor hier het ordernummer in en vergeet niet een # voor je ordernummer te plaatsen. Retourneer het artikel ongedragen, onbeschadigd, in de orginele verpakking met de juiste barcode en productnaam. Laat ook het kaartje aan het item zitten. 

Retourneer de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst. De verzendkosten voor het retourneren bedragen €5,25 en zijn voor eigen rekening. 

Verzending

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigingsmail en daarna een e-mail met de factuur. Zodra de bestelling is verwerkt bij het logistiek centrum, ontvang je een e-mail met de bezorgtijd.

Ja, dit is mogelijk! Je ontvangt een e-mail waarbij je mogelijkheid hebt om je bezorgtijd of bezorgplaats te wijzigen. Wil je het naar een pick-up point laten versturen? 

Voorraad

In onze collectie vind je, op de basics na, veel limited items. Dit betekent dat de producten eenmalig geproduceerd worden. Maar wanneer wij merken dat er veel vraag naar een specifiek product is, laten wij deze opnieuw produceren. Je kunt je aanmelden via de 'Notify me when available' knop (zie de afbeelding hieronder). Zodra het product dan terug op voorraad is, krijg je een e-mail en kun je deze bestellen. 

Wij kunnen helaas geen exacte datum geven wanneer producten online komen. Wij zijn afhankelijk van koeriersdiensten en inklaringsgebeurtenissen waardoor wij hier geen grip op hebben. Zodra wij nieuwe producten lanceren, zie je dit op onze socials en je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief waardoor je altijd een e-mail ontvangt bij nieuwe items.

Wij werken met limited items omdat wij nooit kleding willen vernietigen of weggooien in verband met duurzaamheid. We willen de voorraad die we hebben daadwerkelijk kunnen verkopen.
Dit lukt helaas niet altijd, daarom hebben we een SALE pagina, maar het blijft ons streven om alle producten te kunnen verkopen.

Become Extraordinary