About us

Become Extraordinary with B.Extra

Allereerst welkom op de site van B.Extra. B.Extra staat voor Become Extraordinary. Het is net dat tandje meer zijn of willen zijn dan de standaard. Meer en beter willen zijn voor jezelf omdat je goals hebt die je wilt bereiken. 

Komende vanuit de sport weet ik hoe tof het is om jezelf te zien verbeteren, op welk gebied dan ook, mentaal, fysiek of je prestatie. Naast het opzetten van B.Extra had ik een CrossFit box in Zuidwolde (Drenthe), CrossFit RFL. Ready for Life, daar werkte ik al jaren met onwijs veel plezier en werden er elke week prestaties geleverd die de standaard doorbraken. Dat kan al gebeuren op het moment dat je enkel nog maar besluit om actief te worden. Dan ben je al je standaard aan het doorbreken en ben je al B.Extra. 

B.Extra is voortgekomen uit mijn werk. Als atleet en als coach wil ik er goed uitzien maar daarnaast wil ik me ook goed kunnen voortbewegen. Goed bewegen staat voor vrij bewegen. Sporten zonder dat je hoeft te hijsen, je druk te maken over wat wel of niet zichtbaar is. 
Op een dag dacht ik nadat ik weer mijn kleding overzees moest bestellen (lange wachttijden, invoerkosten etc.) dat het toch niet zo moeilijk moest zijn om dat zelf te kunnen maken. 
Die gedachte was simpeler dan het proces en heeft me ongeveer 3 jaren gekost. Daarvoor hoef ik geen week terug want het proces ondanks de pieken en dalen was super leuk! 
Het testen van materialen, testen van shorts en tights, elke test voelde als een verjaardag waarbij je hoge verwachtingen had en elke test kwam een stukje dichterbij het doel: Het maken van workout kleding dat gewoon goed zit en er daarnaast ook goed eruitziet!

Doordat het getest is in de box, kan ik ook met alle zekerheid zeggen dat het geschikt is voor alle sporten. De kleding moet juist out of the box: B.Extra is universeel. Je kunt het dragen in je yoga studio, tijdens je trail run maar ook in de fitness. 

Wie ik ben volgens mijn omgeving:

Middelmatige atleet met weinig talent maar wel met karakter
Partner: Ambitieus maar niet zo poetserig
Kinderen: … *cringe want tieners
Nadine Gerrits: Eigenzinnig, ondernemend en inderdaad niet zo poetserig.

Voor de toekomst hoop ik B.Extra groot te maken, eerst in NL en dan in Europa en ik hoop nog lang mijn box of in elke geval een rol in de box te hebben want het maken van workouts, het helpen om goals te verwezenlijken of te crushen is groots. Dat gaat dan niet om 5 kg afvallen maar echt om mentale goals. Goud! 

Liefs, 
Nadine