Sportlegging die niet doorschijnt

Sportlegging die niet doorschijnt

Een kwalitatieve sportlegging die niet doorschijnt? Wij krijgen vaak de vraag. Bij B. Extra zijn eigenlijk bijna alle sportleggings squatproof. Maar wij snappen de vraag heel goed, want je wilt natuurlijk een legging die fijn zit en jouw figuur goed laat uitkomen. Je wilt je comfortabel voelen tijdens een squat of deadlift en je wilt je geen zorgen hoeven maken over je tight die doorschijnt. 

Onze squat proof Performance Tight

Één van onze favoriete squat proof sportlegging is de Performance Tight. Deze sportlegging schijnt niet door tijdens het trainen en blijft ondanks jouw type workout op de juiste plek zitten. De stof van de legging is op maat gemaakt en door atleten getest. De taille van de legging is compressing, zodat het goed aansluit aan je lichaam. Wij raden voor een squat proof legging wel aan om voor een donkere kleur te gaan, bij een lichtere kleur legging bestaat de kans dat deze iets gaat doorschijnen. 

Performance tight

Adapt V Tight

Een andere geschikte sportlegging die niet doorschijnt is de Adapt V Tight. Deze tight heeft geen zoom aan de voorkant en is voorzien van een V-shaped zoom aan de achterkant. De stof van de legging droogt snel en schijnt niet door. Voel je 100% comfortabel tijdens het trainen met de squat-proof Seamless V-Tight. 

Adapt V tight

Tips tegen het doorschijnen van sportleggings

Een gouden tip tegen het doorschijnen van ondergoed door jouw sportlegging; draag geen ondergoed! Door geen ondergoed te dragen zie je ook geen lijntjes of kleuren door de sportlegging heen. Voel je je niet comfortabel zonder ondergoed? Wat heel begrijpelijk is, probeer dan seamless ondergoed te dragen onder een short of sporttight.

Terug naar blog