Sportlegging die niet afzakt

Sportlegging die niet afzakt

Één van de grootste irritaties tijdens het sporten, je legging die tijdens het trainen afzakt. Het stoort je tijdens je workout en je bent er continu mee bezig. Herkenbaar voor jou? Dan heb jij een sportlegging die niet afzakt nodig. Hoe je legging zit tijdens het trainen hangt natuurlijk van verschillende factoren af. Het model, de maat en de fit. Bij B. Extra hebben we verschillende sportleggings die tijdens het trainen op de juiste plek blijven zitten. Ontdek hier welke het beste bij jou past.

Performance Tights

De band in de taille van de performance tight levert compressie. Dit zorgt ervoor dat de legging op de juiste plek blijft zitten. De stof van onze legging is op maat gemaakt en daardoor is de kwaliteit hoog en de fit heel comfortabel. Onze performance sportleggings zijn allemaal limited. Move well, perform well met onze performance tights. De performance tights vallen iets kleiner, dus als je tussen twee maten in zit, adviseren wij een maat groter te bestellen.

Performance tightPerformance tight

B. Reactive Tights

De B. Reactive Tights hebben geen zoom aan de voorkant. Het is een high waist model dat op de juiste plek zitten. Het is een sportlegging die niet afzakt en waar je tijdens het trainen geen zorgen over hoeft te maken. Een comfortabele fit en verkrijgbaar in een korte en lange versie.

B. Reactive tightB. Reactive cropped

Tips tegen het afzakken van sportleggings

De belangrijkste tip tegen het afzakken van je sportleggings is de juiste maat bestellen. Bij een te kleine of te grote maat zal in beide gevallen je legging af gaan glijden. Was je leggings ook niet te heet, want dan bestaat de kans dat die gaat krimpen en vervolgens gaat afzakken. Tot slot zullen leggings met een band die compressie biedt minder snel afzakken dan anderen.

Sportleggings die niet afzakken bestel je bij B. Extra

Als je op zoek bent naar de perfecte sportleggings die niet afzakken ben je bij ons op de juiste plek. Onze tights worden gemaakt om comfortabel in te bewegen. Getest en gemaakt door atleten waardoor jij verzekerd bent van de beste kwaliteit. Ontdek onze collectie en Become Extraordinary.

Terug naar blog