3 comfortabele sport bh's om dagelijks te dragen

3 comfortabele sport bh's om dagelijks te dragen

Als het gaat om sport bh's, is comfort één van de allerbelangrijkste factoren. Niet alleen om te dragen tijdens je workout, maar ook voor dagelijks gebruik is het fijn om een comfortabele sport bh te dragen. De bh moet de juiste ondersteuning bieden en goed aansluiten. Wij hebben 3 comfortabele sport bh's die geschikt zijn voor dagelijks gebruik of tijdens je workout. Ze bieden namelijk niet alleen de juiste ondersteuning tijdens het sporten, maar zijn ook ideaal voor dagelijkse activiteiten. Lees verder om meer te weten te komen!

Zoë Bra: naadloze perfectie voor dagelijks gebruik

Bij B. Extra sportswear hebben we veel verschillende soorten sport bh's die light, medium of high support bieden. De Zoë Bra biedt medium support en staat bekend om haar naadloze perfectie. Het is een minimalistische bh die gemaakt is om in te bewegen. Een hoge hals en gekruiste bandjes op de rug. Door deze bandjes is Zoë perfect voor onder een racerback top. Maar ook onder een T-shirt is deze bh ideaal om te dragen. Zoë is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en is één van onze bestverkochte sport bh. Op de foto hieronder zie je Noortje met de Zoë Bra - White.

Bekijk de hele collectie 

Zoe Bra

Liv Bras: de ultieme combinatie tussen comfort en stijl

Liv is niet alleen een mega comfortabele sport bh, ze ziet er ook nog eens prachtig uit. Het is een bh met een medium hoge hals en smalle bandjes. Perfect voor de gym, een yogatraining of dagelijks gebruik. Liv valt op maat en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De padding is uitneembaar zodat je deze eruit kan halen voordat je de bh gaat wassen. Op de foto hieronder zie je Noortje in de Liv Bra - Green Heather.

LivLiv 2

Mara Bras: voor de juiste ondersteuning

Een andere favoriet uit onze collectie is de Mara Bra. Mara is een sport bh die goede ondersteuning biedt door de bredere borstband. De bh geeft ook dekking door de hoge hals. De padding van de bh is uitneembaar en Mara valt op maat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat jij de perfecte sportbh vindt die bij jou past. Op de foto hieronder draagt Femke de Mara Sports bra - Lattemara sports bramara

Shop jouw comfortabele sport bh bij B. Extra Sportswear

Wij vinden dat sportkleding er niet alleen mooi uit moet zien, het moet vooral comfortabel aanvoelen en jou niet storen tijdens je workout. Onze sport bh's blijven op juiste plek zitten en geven jou een fijn gevoel tijdens je training. Naast Zoë, Liv en Mara hebben wij nog andere collecties. Neem een kijkje bij al onze sport bh'sOf je nu een sportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een bh voor dagelijks gebruik, deze bh's zullen aan al je behoeften voldoen.

Become extraordinary